Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING

Lattenbank verzinkt stalen onderstel

Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs €199,95 - Oorspronkelijke prijs €199,95
Oorspronkelijke prijs €199,95
€219,95
€219,95 - €219,95
Huidige prijs €219,95

De lattenbank van E-woodproducts.com biedt niet alleen een klassieke uitstraling maar ook een ongeëvenaard comfortabel zitvlak. Met zijn 20 latten van 19 mm dik, een groen gepoedercoat verzinkt stalen onderstel en een extra middenstrip, is deze bank zorgvuldig ontworpen voor duurzaamheid en comfort.

Kenmerken van de Bank:

Houtsoort en Constructie

De bank is gemaakt van hoogwaardig hout, verduurzaamd tegen houtrot voor langdurige prestaties in verschillende weersomstandigheden. Het gebruik van 20 latten van 19 mm dik biedt niet alleen stevigheid, maar ook een ergonomisch ontwerp dat een perfecte ondersteuning biedt voor urenlang zitplezier.

Afmetingen

  • Lengte: 160 cm
  • Hoogte: 85 cm
  • Totale diepte: 88 cm
  • Gewicht: 30 kg

Montage en Gebruiksgemak:

Eenvoudige Installatie

Elke bank wordt geleverd met een duidelijke handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dit maakt de montage een moeiteloze ervaring, zelfs voor degenen zonder technische vaardigheden.

Onderhoudsvriendelijk Ontwerp

De bank vereist minimaal onderhoud dankzij het duurzame materiaal en de hoogwaardige constructie. Het groene gepoedercoate verzinkt stalen onderstel zorgt voor extra stabiliteit en bescherming tegen corrosie, waardoor de bank er jarenlang als nieuw blijft uitzien.

Voordelen van de Lattenbank:

  • Comfortabel en Ergonomisch: De perfecte combinatie van stevigheid en comfort voor langdurig zitplezier.
  • Duurzaam en Weerbestendig: Gemaakt van hoogwaardig hout en verzinkt staal voor langdurige prestaties, zelfs in diverse weersomstandigheden.
  • Eenvoudige Installatie: Inclusief alle benodigde materialen en een gebruiksvriendelijke handleiding voor een probleemloze montage.
  • Tijdloos Design: De klassieke uitstraling past perfect in elke buitenruimte, van tuinen tot patio's en terrassen.

Of het nu gaat om een ontspannen middag in de zon of een gezellig samenzijn met vrienden en familie, de lattenbank van E-woodproducts.com biedt de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid voor elk buitenleven scenario.

Materiaalsoort:

Geschatte Leveringstermijn

België / Belgique: 2-5 werkdagen / jours ouvrables
Nederland: 2-5 werkdagen
Luxemburg: 2-5 Werktage
Deutschland: 2-3 Wochen
France: 2-3 semaines

SKU EP-610089

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Inspiratie of advies nodig?

Bij E-woodproducts.com begrijpen we dat de overgang van interieur naar exterieur naadloos en stijlvol moet zijn. Ontdek ons veelzijdige assortiment dat beide werelden met elkaar verbindt. Van elegante houten meubelstukken die uw woonkamer verrijken tot robuuste tuinsets die elke buitenruimte transformeren, wij hebben alles om uw thuis zowel binnen als buiten een unieke uitstraling te geven. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de perfecte items die uw persoonlijke stijl weerspiegelen en voldoen aan uw specifieke behoeften. Neem voor een persoonlijk advies contact met ons op via +32 484 13 78 50 of stuur een e-mail naar support@e-woodproducts.com. Laat u inspireren door E-woodproducts.com en maak van uw huis een harmonieus en stijlvol geheel.

Op zoek naar inspiratie? Ontdek onze unieke collecties.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken