Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING

Flux Bloembak Excellent 90 cm vuren

Oorspronkelijke prijs €189,95 - Oorspronkelijke prijs €189,95
Oorspronkelijke prijs
€189,95
€189,95 - €189,95
Huidige prijs €189,95

Ontdek de natuurlijke charme van de Flux terrasbloembak van E-woodproducts. Met zijn robuuste bouw en strak design, accentueert deze bloembak de schoonheid van uw buitenbeplanting. Of u nu kiest voor de natuurlijke look of een spetterende kleur geeft, deze bloembak is de ideale toevoeging aan uw terras of tuin.

Pluspunten:

✅ Elegant en tijdloos design dat naadloos aansluit bij elke tuinstijl.

✅ Mogelijkheid tot personaliseren met een kleur naar keuze voor extra flair.

✅ Gefabriceerd uit duurzaam, groen geïmpregneerd vurenhout voor een lange levensduur.

✅ Direct klaar voor gebruik dankzij de meegeleverde zwarte binnenzak.

Minpunten:

❌ Vereist regelmatig onderhoud om de kwaliteit van het vurenhout te behouden.

❌ De grootte kan te imposant zijn voor kleinere tuinen of balkons.

Afmetingen:

  • Lengte: 70 cm
  • Diepte: 30 cm
  • Hoogte: 90 cm
  • Dikte latten: 17 mm

Specificaties:

  • Type: Terrasbloembak Flux 90
  • Houtsoort: Vuren
  • Afwerking: Groen geïmpregneerd
  • Inclusief: Zwarte binnenzak

Deze hogere versie van de Flux serie biedt een indrukwekkende verticale dimensie voor uw planten en kan functioneren als een stijlvolle scheidingswand of privacybarrière.





Materiaalsoort:

Geschatte Leveringstermijn

België / Belgique: 1-5 werkdagen / jours ouvrables
Nederland: 2-6 werkdagen
Luxemburg: 3-8 Werktage
Deutschland: 4-12 Werktage
France: 5-15 jours ouvrables

SKU EP-636504

Plantenbakken volgens houtsoort:

Onderhoud van houten bloembakken

Het onderhouden van houten bloembakken is essentieel om hun schoonheid en duurzaamheid te behouden, vooral gezien de invloed van weersomstandigheden. Hier zijn enkele tips voor het onderhouden van houten bloembakken:

  1. Regelmatig reinigen: Maak houten bloembakken regelmatig schoon om vuil, stof en eventuele algen of schimmels te verwijderen. Gebruik een mild reinigingsmiddel vermengd met water en een zachte borstel om voorzichtig het oppervlak van de bloembakken te reinigen.
  2. Bescherming tegen weersinvloeden: Breng een waterdichte houtolie of houtbeschermingsmiddel aan op de bloembakken om ze te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen, zonlicht en vorst. Herhaal deze behandeling jaarlijks of volgens de instructies van de fabrikant om de bescherming te vernieuwen.
  3. Drainage controleren: Controleer regelmatig of de drainagegaten van de bloembakken niet verstopt zijn. Zorg ervoor dat water vrij kan weglopen om te voorkomen dat de wortels van de planten te nat worden en dat er rot ontstaat.

Schoonmaaktips:

  1. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of schurende materialen om houten bloembakken schoon te maken, omdat deze het hout kunnen beschadigen.
  2. Spoel de bloembakken grondig af met schoon water nadat je ze hebt schoongemaakt om eventuele resten van reinigingsmiddelen te verwijderen en laat ze volledig drogen voordat je ze weer vult met planten.
  3. Controleer de bloembakken regelmatig op tekenen van schade, zoals scheuren of losse planken, en repareer ze indien nodig om de levensduur van de bloembakken te verlengen.

Door deze onderhoudstips te volgen, kun je ervoor zorgen dat je houten bloembakken er jarenlang mooi en verzorgd uitzien, zowel binnen als buiten.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Binnen- en buiten gebruik van houten bloembakken

Houten bloembakken zijn niet alleen geschikt voor gebruik in de tuin, maar ze kunnen ook een prachtige toevoeging zijn aan het interieur van je huis. Hier zijn enkele manieren waarop je houten bloembakken zowel binnen als buiten kunt gebruiken:

Buitengebruik:

  1. Terras en patio decoratie: Plaats houten bloembakken gevuld met kleurrijke bloemen langs de randen van je terras of patio voor een levendige en uitnodigende uitstraling.
  2. Voortuin accenten: Gebruik houten bloembakken om de voortuin op te fleuren door ze te vullen met seizoensgebonden planten of decoratieve grassen. Ze kunnen ook langs looppaden worden geplaatst voor een charmante uitstraling.
  3. Verticale tuinwand: Monteer houten bloembakken aan een muur of schutting om een ​​verticale tuinwand te creëren. Hierdoor kun je zelfs in een kleine buitenruimte veel planten kwijt en tegelijkertijd een groene oase creëren.

Binnengebruik:

  1. Vensterbank decoratie: Plaats kleine houten bloembakken op vensterbanken gevuld met kruiden of bloemen om een vleugje natuurlijke schoonheid aan je interieur toe te voegen. Ze laten ook natuurlijk licht binnenstromen en zorgen voor een frisse uitstraling.
  2. Scheidingswand: Gebruik langwerpige houten bloembakken als scheidingswand in grote ruimtes zoals woonkamers of open keukens. Vul ze met groenblijvende planten om een visueel aantrekkelijke en functionele scheiding te creëren tussen verschillende delen van de kamer.
  3. Binnenplaats accenten: Verplaats houten bloembakken naar binnen om een overdekte binnenplaats of serre te decoreren. Vul ze met tropische planten om een exotische sfeer te creëren en breng de natuur naar binnen.

Tips:

  1. Kies voor houten bloembakken die behandeld zijn om bestand te zijn tegen weersinvloeden als je ze buiten gebruikt.
  2. Combineer verschillende hoogtes en vormen van houten bloembakken voor een dynamische en interessante buiten- of binnendecoratie.
  3. Overweeg het gebruik van houten bloembakken met ingebouwde wielen voor gemakkelijke verplaatsing, zowel binnen als buiten.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken